a

Menu

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding is een zeer belangrijk (en al te vaak onderschat) onderdeel van een fitnessprogramma. Niet alleen maar als je aan de slag gaat om af te vallen, maar ook wanneer je aan het trainen bent om sterker en strakker te worden. Natuurlijk zijn beweging en training essentieel voor het bereiken van deze doelen, maar voeding speelt ook een cruciale rol in het behalen van resultaten.

Online traject

Met het online voedingsbegeleidingstraject Reform Yourself wordt er een persoonlijk (voedings)plan opgesteld dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Er zijn drie startmomenten gedurende het kalenderjaar: januari, april en september. Dan beginnen we met een groep van maximaal 15 personen aan het traject met een startpresentatie in onze gym.

Nadat we een zogenaamde nulmeting hebben gedaan, start de online een-op-een-begeleiding: 13 weken lang heb je per whatsapp eenmaal per week persoonlijk contact met onze voedingsdeskundige, om zo de vorderingen (en de struggles!) te bespreken.

Aan het einde van het traject is er nog een eindmeting en ontmoeten we als groep elkaar nog eenmaal in de gym. Dan kan iedereen trots zijn resultaten laten zien รฉn gaan we samen op de foto!

Data
24.1 – 27 januari 2024
24.2 – 20 april 2024
24.3 – 7 september 2024

13 weken voor โ‚ฌ49,- per maand

Voedingsdeskundige

Deze voedingsbegeleiding wordt gedaan door Jill Janssen, een ervaren voedingsdeskundige van ons eigen Reform Team. Zij gaat je helpen bij het aanpassen van je eetgewoonten en het maken van gezondere keuzes, wat bijdraagt aan een verbeterde gezondheid. Een gezonde voeding is immers niet alleen belangrijk om af te vallen, maar ook voor het behouden van een gezonde levensstijl op lange termijn.

Meld je aan

Enthousiast geworden over onze voedingsbegeleiding en wil je meedoen? We starten regelmatig met nieuwe 13 weken durende trajecten.

Aanmelden voedingsbegeleiding

Ik wil gaag meedoen in de periode
Naam

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dรกt kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.