a

Menu

Onze werkwijze

De werkwijze van Reform Training kun je het beste omschrijven als โ€˜persoonlijkโ€™! Dat begint al met het kennismakingsgesprek. Daarin stellen we niet alleen de vragen die je mag verwachten, maar willen we ook รฉcht kennis met je maken. Wat drijft je? Wie ben je als persoon? Hoe is je thuissituatie? Waar ben je naar op zoek? Tegen welke problemen loop je aan?

De vraag naar de doelstelling mag van mij weg, die vind ik te voor de hand liggend. Ik denk dan aan: Hoe is je thuissituatie? Waar ben je naar op zoek? Tegen welke problemen loop je aan?

Elkaar leren kennen

Iedereen zit anders in elkaar en daarom nemen we ook ruim de tijd om jou te leren kennen. Uiteraard werkt het twee kanten op: ook jij moet een klik voelen met onze trainers, onze trainingsmethodes en onze gym. Stel dan ook al je vragen, bespreek je verwachtingen en geef aan wat jij persoonlijk zoekt en belangrijk vindt.

Als we elkaar echt goed hebben leren kennen, dan bespreken we wat jij van Reform Training kan en mag verwachten op het gebied van het trainingsprogramma en welke begeleiding daarbij hoort.

Samen naar het doel

Het trainingsprogramma van Reform Training is ontworpen om jou te helpen je doelen op een gezonde, beheersbare en duurzame manier te bereiken. Door onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, word je geholpen om het beste uit jezelf te halen!

Verwachting vertalen

Op die manier weten we wat we aan elkaar hebben en wat de verwachtingen naar elkaar zijn. letterlijk aan den lijve ervaart hoe de trainingen verlopen en hoe onze trainers werken. Deze proeftraining geeft jou ook de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken.

Wanneer we van beide kanten overtuigd zijn, begint jouw persoonlijke trainingsprogramma! Dit programma is volledig afgestemd op de individuele behoeften en doelen van jou. Tijdens de trainingen wordt er specifiek gewerkt aan jouw belangrijkste doelen als bijvoorbeeld kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en mobiliteit.

 

 

 

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dรกt kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.