Wij zijn nu geopend

a

Menu

Personal training

Onze Personal Training biedt verschillende voordelen om je (fitness)doelen te bereiken.

Dat deze 1-op-1 trajecten de meest intensieve en persoonlijke vorm van begeleiding zijn, staat vast. Onze ervaren en enthousiaste Personal trainers begeleiden jou met passie en deskundigheid bij het verbeteren van je techniek, motiveren je, en blijven constant scherp als het gaat om vooruitgang en metingen. Samen met jou werken ze toe naar het behalen van je doelen.

Personal trainer

Een belangrijk onderdeel van onze Personal Training is ‘het gesprek op kantoor’. Het gesprek binnen vier muren biedt jou de perfecte gelegenheid om al je (persoonlijke) vragen beantwoord te krijgen en de vorderingen (en de struggles!) te bespreken.

Naast een uitgebreide intake (inclusief diverse lichaamsmetingen) worden er SMART-doelen opgesteld: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Dit helpt ook om daadwerkelijk je doel te behalen. Verder worden er voortgangsfoto’s gemaakt, zodat de behaalde resultaten letterlijk zichtbaar worden.

Op maat gemaakt advies

Personal Training staat bekend om haar op maat gemaakte advies, inclusief een trainingsprogramma en voedings- en leefstijladviezen die voldoen aan jouw individuele behoeftes en doelen. Het is geen kant-en-klare blauwdruk die we uit de kast trekken. Deze manier van trainen gaat jou helpen om op een effectieve en efficiënte manier je fitnessdoelen te bereiken. Hierdoor zie je sneller resultaat, ga je je uiteindelijke doel écht behalen en verbeter je ook nog je algemene gezondheid en welzijn.

Investeer in jezelf

Personal Training is, zoals de naam al aangeeft, de meest persoonlijke vorm van training en begeleiding en is mogelijk vanaf €354,- per maand.

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dát kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.