a

Menu

Onze overtuiging

Bij Reform Training geloven we dat iedereen de potentie heeft om de eigen grenzen op te zoeken en daarna te verleggen. Onze missie is om jou te helpen je eigen onbegrensde potentieel te ontdekken en jezelf keer op keer te verbazen en je persoonlijke prestaties te overtreffen!

Samen met jou werken we hard om jouw eigen unieke pad naar succes te vinden en te bewandelen, zonder oordeel of veroordeling. Bij Reform Training hoef je je geen zorgen te maken over wat anderen van je denken, want we zorgen voor ondersteuning, begeleiding en een veilige omgeving.

Sporten bij Reform Training kan vanaf € 52,- per maand.

Onze programma’s

ReShape
ReBuild
ReSport
ReWeight
ReGroup

Dit is hét trainingsprogramma om (weer) in shape te komen. ReShape richt zich specifiek op het trainen van de welbekende BBB: buik, billen, benen. Ook er is een speciaal programma voor zwangere of onlangs bevallen vrouwen. Met gerichte oefeningen krijgen alle zones de extra aandacht die jij ze wil geven.
Je lichaam weer in vorm met ReShape!

Dit programma wordt gecombineerd met een abonnement

Ons specifieke trainingsprogramma voor iedereen die wil bouwen aan een powerbody. ReBuild is een compleet full body program, met extra aandacht voor het bovenlichaam en het stevig trainen van verschillende armspieren.
Voel de power van ReBuild!

Dit programma wordt gecombineerd met een abonnement

Specifiek voor sporters hebben wij ReSport ontwikkeld. Met een trainingsprogramma dat afgestemd is op de wensen van de sporter die niet alleen fitter maar ook beter wil worden in de beoefening van zijn sport.
Betere sportieve prestaties met ReSport!

Dit programma wordt gecombineerd met een abonnement

Al zo vaak een mislukte poging om af te vallen ondernomen? Met ReWeight gaat het je wél lukken! Dit trainingsprogramma is zowel geschikt voor beginners als mensen met fitness ervaring. Met onze begeleiding ga je succesvol de strijd aan met overgewicht.
Je streefgewicht bereik je met ReWeight!

Dit programma wordt gecombineerd met een abonnement

Trainen in een groep van maximaal 6 personen met ReGroup. Kies voor het ontwikkelen van je kracht of van je uithoudingsvermogen in een kleine groep. Met vaste én wisselende programma onderdelen.

Samen aan de slag met ReGroup!

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dát kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.