a

Menu

Onze overtuiging

Bij Reform Training geloven we dat iedereen de potentie heeft om de eigen grenzen op te zoeken en daarna te verleggen. Onze missie is om jou te helpen je eigen onbegrensde potentieel te ontdekken en jezelf keer op keer te verbazen en je persoonlijke prestaties te overtreffen!

Samen met jou werken we hard om jouw eigen unieke pad naar succes te vinden en te bewandelen, zonder oordeel of veroordeling. Bij Reform Training hoef je je geen zorgen te maken over wat anderen van je denken, want we zorgen voor ondersteuning, begeleiding en een veilige omgeving.

ONS ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Ontdek wat er allemaal mogelijk is voor jou en bereik het volledige potentieel van jouw lichaam en geest met onze kernwaarden:

 

Overbloemd & Eerlijk

Geduldig & Begripvol

Beheersbaar & Betrokken

Onverbloemd & Eerlijk

betekent dat de trainers en onze aanpak heel erg open zijn, dus zonder verborgen agenda’s. Reform Training wil dat al onze leden weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Op die manier kunnen bewuste keuzes worden gemaakt en doelen op een transparante manier worden bereikt.

Geduldig & Begripvol

houdt in dat Reform Training je ondersteunt en aanmoedigt op jouw fitnessreis. We snappen dat iedereen een andere achtergrond en levensstijl heeft en daarom hebben we een ​​aangepaste aanpak: met geduld en begrip gaan we ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan concentreren op de doelen.

Beheersbaar & Betrokken

staat bij ons voor het samen opstellen van realistische doelen en haalbare resultaten. Wij weten uit ervaring dat het bereiken van fitnessdoelen een geleidelijk proces is en dat succes niet van de ene op de andere dag komt. Door onze aanpak biedt Reform Training de kans om op een beheersbare manier en met onze betrokken werkwijze vooruitgang te boeken en resultaten te zien. Wij weten namelijk wat er speelt!

Ons team

Ray Schreurs

Ray Schreurs

“Laten we zuiniger zijn op onze gezondheid dan op onze auto”

Etien Burhenne

Etien Burhenne

“Met mijn motivatie en begeleiding zorg ik ervoor dat je er klaor veur bent!”

Daan Wevers

Daan Wevers

“Door mijn ervaring als fysiotherapeut kan ik gericht met jou aan de slag!”
Ilse Daemen

Ilse Daemen

“Doorzetten is winnen”

Dirk Vanmaris

Dirk Vanmaris

“Elke stap vooruit telt.”

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dát kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.