a

Menu

Small group training

Sport je liever samen, dan is de Small Group Training bij Reform Training écht iets voor jou: in een groep van maximaal 6 personen ga je werken aan het ontwikkelen van je kracht of van je uithoudingsvermogen. Dit doe je op je eigen niveau en met het plezier van de rest van de groep.   

Bij Small Group Training wordt iedereen gemotiveerd door de andere leden van de groep, wat leidt tot een hogere trainingsintensiteit en betere resultaten. Daarnaast zorgt trainen in een kleine groep voor sociale interactie en steun van medegroepsleden, waardoor het makkelijker wordt om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken.

Ook kun je elkaar (samen met de trainer) helpen bij het verbeteren van ieders techniek en het overwinnen van uitdagingen. De trainer is in staat om de groepstrainingen af te stemmen op de individuele behoeften en doelen van alle groepsleden. Zo biedt trainen in een kleine groep naast heel veel plezier, ook de perfecte touch voor het behalen van je doelen.

Strength

Dit is een échte krachttraining, met de nadruk op kracht! In 60 minuten train je op je eigen niveau (dus van beginner tot gevorderde) in tweetallen. Het is een mix van traditionele fitness oefeningen met onze persoonlijke Reform Training touch, wat zorgt voor een full body workout.

In de Strength les staan er elke maand 2 specifieke oefeningen centraal: deze komen in basis iedere week terug, maar worden aangevuld met nieuwe tips of uitgebreid in moeilijkheidsgraad. Hierdoor zie jij jouw vooruitgang en daarnaast biedt de training voldoende variatie door de 4 wisselende oefeningen per week.

Highfit

Deze training is een combinatie van kracht en conditie: wij combineren functionele krachtoefeningen met het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen. 60 minuten lang ga je op je eigen niveau aan de slag met deze full body workout.

Hierbij werk je eerst in tweetallen aan je kracht én conditie, om vervolgens individueel de workout af te sluiten met een intensief onderdeel. Daarbij ga je steeds een aantal minuten kracht- en conditieoefeningen met elkaar afwisselen. De Highfit van Reform Training wisselt elke week, waarbij we altijd zorgen dat er een uitdaging is voor elk niveau.

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dát kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.