a

Menu

Paul Smedts

Wil je een klein stukje over jezelf vertellen?
Ik ben ondernemer in de ICT, waardoor ik de gehele dag achter de PC zit. Daarom ook al jaren het besef dat ik meer moet gaan bewegen, iets wat me nu beter lukt dat ooit tevoren. Een hele belangrijke doelstelling was om beter te kunnen skiën, ondanks versleten knieën. Dat is door uitgekiende trainingsschema’s ook echt gelukt, waar ik heel blij mee ben. Heb steeds meer vertrouwen gekregen in de kracht en stabiliteit van mijn benen, waardoor ik ook meer vertrouwen heb op de lange latten.

Wat was de reden dat jij wilden gaan beginnen met trainen en waarom koos je voor Reform Training?
Eerder al bij meerdere sportscholen gesport, telkens teleurgesteld omdat er geen goede begeleiding is. Door een collega op Reform Training getipt, gaan praten en  meteen een goed gevoel bij het concept en de persoon Ray.

Er wordt vaak gedacht dat personal trainers in je oor schreeuwen en je onmogelijke diëten opleggen, hoe is dat bij Reform Training?
Reform Training geeft positieve en als het nodig is strenge begeleiding, vooral gericht op motivatie en niet op dwingen. Dat werkt uiteindelijk het allerbeste.

Hoe komt het dat Reform Training voor jou nog steeds de moeite waard is?
Omdat we samen steeds nieuwe uitdagingen vastleggen en daar de energie in stoppen om dat te halen. Plus het kleinschalige, de persoonlijke benadering van alles en het jezelf mogen zijn in de sportschool vind ik heel belangrijk. Het is een veilige omgeving waar je in staat gesteld wordt om je grenzen te verleggen.

Reform Training is nog altijd groeiende, is de aanpak nog steeds persoonlijk?
Ja, mits er voldoende trainers op de vloer staan, met name als het drukker is. Voordeel is wel dat we ons als sporters onderling ook kunnen en willen helpen, je bent eigenlijk nooit alleen bezig.

Wat was een verrassing op het gebied van tips en kennis?
Dat is lastig te zeggen, maar ik denk toch met name dat de goede persoonlijke benadering veel verder gaat dan de verwachting.

Is jouw doelstelling behaald?
Ja, ook de verder bijgestelde doelstellingen zijn keer op keer behaald.

Anders nog iets?
Hou het gevoel van kleinschaligheid, persoonlijke benadering en veilige omgeving voor iedereen in stand, ook bij verdere groei.

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dát kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.