a

Menu

Dennis Knelissen

Wil je een klein stukje over jezelf vertellen?
Dennis Knelissen, 36 jaar jong en woon in Velden. Ik ben werkzaam als Marketing- en Communicatieadviseur binnen het onderwijs. Ik heb een echte kantoorbaan, dus beweging heb ik voornamelijk na mijn werk. Meestal ga ik ook direct na het werk naar de sportschool. Ik hou van een concert en een festival op zโ€™n tijd en daar hoort uiteraard geregeld een drankje bij.

Waarom koos je voor Reform training?
Ik heb voor Reform Training gekozen vanwege de kleinschaligheid en het prettige concept. Inmiddels ben ik al jaren lid en de kleinschaligheid is er nog steeds, ondanks de toename in het aantal leden. Dit komt ook mede door het concept: je boekt je eigen trainingen in wanneer het jou uitkomt en er is een maximum aan deelnemers per training. Hierdoor is het nooit te druk om je training te kunnen doen.

Hoe komt het dat Reform Training voor jou nog steeds de moeite waard is?
De persoonlijke aandacht, kundige trainers, prettige sfeer en leuke community maken het voor mij nog steeds de moeite waard om drie keer per week bij Reform te trainen.

Waar blinken de trainers in uit bij Reform Training?
Ze hebben allemaal een luisterend oor en รฉcht kennis van zaken. Ook met het oog op blessures weten ze precies welke oefeningen wel en niet kunnen. Daarnaast kan ik het echt waarderen dat de trainers zich blijven ontwikkelen met cursussen en opleidingen en dat ze die kennis kunnen overdragen.

Wat was een verrassing op het gebied van tips en kennis?

Je kunt veel meer dan dat je in eerste instantie denkt zolang de basis maar goed is. Die basis is de juiste techniek en die is key!

Kun jij 2 punten benoemen die jij aan Reform Training te danken hebt?
Punten niet direct, wel echt doelen die ik heb kunnen behalen. Eentje is mijn vetpercentage onder de 10% brengen en mijn overall goal was altijd 80 kg wegen. Hier zit ik inmiddels (op een gezonde wijze) ook boven. Daarnaast wel een stukje drive verder ontwikkelen om jezelf de meeste keren echt tot het uiterste uit te dagen.

Zou jij Reform Training aanraden aan anderen? En waarom?
Zeker! Al komt geen enkel succes vanzelf: om resultaten te behalen moet je motivatie en discipline hebben. Je komt jezelf zeker tegen, maar hierdoor leer je jezelf echt kennen. Grenzen verleg je zowel in je hoofd als lichamelijk. Dus als je dit wilt ervaren, zeker een proeftraining aanvragen!

TRY OUT

Twijfel je of personal training jou dรกt kan geven wat jij zoekt?

In dat geval hebben wij iets wat jij nodig hebt! Namelijk ons Try-Out programma.