๏€—

Nu geopend

Boy Boots

Wil je een klein stukje over jezelf vertellen?
Ik ben Boy Boots, 24 jaar en werk bij DSV Road B.V. als Sales Advisor. Naast mijn werk speel ik hockey en vind ik inmiddels ook hardlopen en wielrennen een lekkere bezigheid. Daarnaast ook altijd wel in voor iets gezelligs met vrienden of familie.

Wat was voor jou een drempel om te starten met sporten bij Reform Training en hoe komt het dat je toch bent begonnen?
Je komt een keer op het punt dat je denkt โ€˜het moet toch echt andersโ€™. Dan ga je natuurlijk nadenken over hoe je dat wil doen. En wat moet er anders? Toen kwam ik al snel tot de conclusie dat het toch wel een keer anders moest dan weer zelf wat gaan proberen. Zo kwam ik al snel bij Reform Training uit deze keuze is al een stuk makkelijker, aangezien Ray voor mij geen onbekende is. Zo komt van het een het ander en Ray heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu deze resultaten heb behaald.

Hoe komt het dat Reform Training voor jou nog steeds de moeite waard is?
Als ik terugkijk hoe ik ben binnengekomen en hoe ik er nu voor sta dan is dat voor mij wel de bevestiging dat Reform Training voor mij de moeite waard is. Op een leuke manier, binnen een gezellige gym werken aan je doelen is altijd de moeite waard.

Wat heeft een mega impact gehad op jouw leven met dank aan Reform Training?
Het afvallen van +/- 33kg heeft ervoor gezorgd dat mijn leven totaal anders is geworden. Dit is iets wat zonder de begeleiding van Etien, Ray en Daan nooit zou zijn gelukt. Hierdoor voel ik mij nu stukken fitter en is niet alleen het sporten makkelijker geworden maar maakt het leven ook een stuk leuker.

Reform Training is nog altijd groeiende, is de aanpak nog steeds persoonlijk?
Ja, ik vind van wel! Gewoon het simpele praatje tijdens het trainen, het contact met andere leden en de complete benadering van Ray, Etien en Daan is wat het lekker laagdrempelig maakt en het ook persoonlijk houdt.

Wat was een verrassing op het gebied van tips en kennis?
Dat discipline en de wil om iets te doen het belangrijkste is om te bereiken wat je wil. Dit in combinatie met de juiste begeleiding maakt het compleet.

Is jouw doelstelling behaald?
Jazeker! Tijdens het eerste gesprek was het doel -15KG het zijn er uiteindelijk -33KG geworden.

Anders nog iets?
Ik kan iedereen Reform Training aanbevelen. Als ik spreek uit eigen ervaring kan je bij Refrom echt werken aan je doelen in een fijne omgeving. Of het doel nu afvallen is of juist fitter worden binnen Reform creรซren ze de juiste omgeving om hier aan te werken.